Esküvő a világ végén és a közösségi média ereje

2019. február 10.

Elmentünk a világ végére és összeházasodtunk. Bár nagyon nagyon hideg volt, a szívünkben melegséggel fogtuk meg egymás kezét és mondtuk ki a boldogító igent. Ugye milyen szép? Az volt. Viszont fontos megemlíteni, hogy egy fotózás szereplőiként vettünk részt ebben a csodálatos ál esküvőben. ew9a8969-edit.jpg

A közösségi média és a meggondolatlanság

Az ember gyorsan óvatos lesz miután megtapasztalja a közösségi média erejét. Néhány az előzőkhez nagyban hasonlító überromantikus sort írtam ki a képeink alá instagramon. Nem sokkal később pedig megindult a lájk és gratuláció cunami. A fotókat Anna posztolta ki és az eredeti terv szerint rám várt a feladat, hogy megtámogassam a hozzá kapcsolódó sztorikkal, amiben leszögezzük, hogy az igazság odaát van. 

Mivel nem voltam otthon, így két órát csúszott a történet, ami magyarázatot adott volna a turpisságra. Addigra viszont már bindult a közösségi lavina és elsodort mindent ami az útjába került. Folyamatosan csörgött a telefonom, sorban álltak a rokonok és a közeli és távolabbi ismerősők is a hozzánk intézett jókívánságokkal. A helyzet úgy állt, hogy a szülői ház vonalát is befoglalták a szépszándékú lájkolók. 

ew9a9208.jpg

Amint hazaértem már ment is ki a magyarázat a kép alá, illetve instagram storyba és akkor szépen lassan átvette az ámulat helyét a megdöbbenés. A konklúzió egyértelmű, légy óvatos és gondold át, hogy egy olyan szó mint az esküvő, mit válthat ki az emberekből.

A fotózásról a világ végén

Indie. Talán ez az manapság nagyon menő stílusirányzat, ami igazán közel áll a szívünkhöz. Ennek szellemében született meg a "Killers - Human" számára alliteráló dekor és így választottak nekünk ruhát is. A fotózás Poroszlón a számunkra eddig ismeretlen Graeful majorban kapott helyet. Meglepetésünkre az épület kintről tiptopnak tűnt, belül már más volt a helyzet ugyanis ha azt állítjuk, hogy félig már elkészült sokat mondunk. 

ew9a8735.jpg

Az élményhez hozzá tartozott a -4 fok is, úgyhogy gyakorlatilag jégkockaként merevedtünk volna meg a kamera előtt, ha időről időre nem kapunk egy pokrócot, hogy legalább a nevető izmaink felmelegedjenek. 

Ennek ellenére kifejezetten élvetük az esküvős szerepet, volt egy kis izgalom is és zseniális volt megátni a gyönyörű barátnőmet az alkalomhoz illő ruhában. Utólag is megemelem a kalapomat előtte. Apropó kalap. Utólag megszerettem, bár sokan vajdának vagy jómódú pásztor gyereknek tituláltak az ismerősök közül a képeket látva. 

Szerintem egy Tarr Béla filmbe is tökéletesen passzoltunk volna, annyira beleéltük magunkat a szituációba fagyos lehelletünkel. Javaslom, hogy egyszer mindenki próbálja ki magát az oltár előtt, szerintem magabiztosabban áll majd az igazi elé. Ámen.

Miért kattintanál pont IDE?

A házas élet kihívásain túl:

Várat másolni legális

A szezonon túl is van élet - Balaton

A Velencei-tó és a jég birodalma

Új-Zéland házhoz jön - Bokodi-tó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://travelised.blog.hu/api/trackback/id/tr9814614942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása